Wie ben ik

Wie ben ik

JayDee…dat ben ik…

Wie ben ik?

Een vrouw uit twee culturen. Nederlands en Surinaams. Voel me goed en verbonden met allebei en hou van allebei. Maar ben vooral een wezen van het menselijke ras…Een vrouw die gelooft in God en Jezus Christus de verlosser. Ik ben een spriritueel persoon en vindt dat de Boeddisten mooie en vreedzame inzichten in het leven hebben. Ik zie het als een manier van leven en niet als een religie. Ik geloof alleen in God, de almachtige.
Ik heb een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en wenste dat iedereen dat had. Vrede, liefde en gerechtigheid in ons hoofd en hart zou de wereld een betere plaats maken.
Ik denk dat we zouden moeten leven met respect voor alle levende wezens. Groot en klein. Niet alleen degene die we kunnen aaien en knuffelen maar zelfs die we niet eens leuk vinden. Als ik een insect het leven kan sparen dan zou ik dat doen. Respect hebben voor alle mensen, alle ideeen en religies, zolang deze respect tonen voor andere mensen die andere ideeen en idealen hebben en hen op hun beurt niet zonder respect behandelen op geen een of andere manier.
Ik hou van mensen, de natuur en dieren…

Waarom heb ik deze pagina gemaakt?

Omdat ik mezelf wil uiten. Mezelf uiten op zoveel manieren… Ik hou ervan om mijn sociale netwerk te vergroten en over verschillende onderwerpen van gedachten te wisselen. Meestal over gedachten, gevoelens en behoeftes. Over het leven. De manier waarop mensen verschillende fases in hun leven ervaren. Hoe ze omgaan met liefde en verlies. Over het waarom en waarom in het leven. Dingen die mijn gedachten doorkruizen, dingen die me raken. Dingen die ik wil delen.

Hoe uit ik mezelf?

Ik uit mezelf door het schrijven van blogs en gedichten of korte verhalen. Dat is de reden waarom ik deze site heb gecreëerd. Om mijn gedachten te delen en mijn sociale netwerk uit te breiden met mensen uit de hele wereld en creatief te zijn.

JayDee….mijn site

Waarom Engels en Nederlands?
Omdat ik me graag uit in allebei de talen. Daarom heb ik besloten de site ook in het Engels en Nederlands te doen. Dat betekent niet dat all gedichten in alletwee de talen zijn. Sommige zijn in de ene taal en andere weer in de andere en sommige in allebei…
Afhankelijk van mijn stemming en mijn inspiratie….
Ik dank God voor al mijn zegeningen.
Welkom in mijn wereldje…